Dagbok

Stallets dagbok

Starthästarna mådde bra idag, skönt att även Beach Road One verkade normal igen eftersom något inte stämde med honom igår. 
När nya handicaptalen kom på morgonen så hade Gold Streak höjts fem kilo på gårdagens seger, det var inte snällt... Tuffa höjningar varje gång för honom, vilket han klarat bra hittills. Men jag hade inte trott att han skulle åka på så här många kilon för gårdagens prestation. Nu är han uppe i 81 och kommer få bekänna färg rejält. Samtidigt har vi ju vetat det, det blir svårare och svårare för varje start. Vi får se vad hans nästa utmaning blir. 
Dagens träning gick bra i varierande tempon och vi hade också ett snabbjobb. Det var Chamori  som gick ett längre jobb på dirttracken och hon årsdebuterar på gräs om några veckor. 
Idag var det också startanmälan till Bro Park nästa onsdag och då har vi två starthästar i samma lopp. Det är Sharp Eye och Dharwin som båda gör sina första lopp för året. Dharwin är en gräshäst, men får här ett första lopp för att komma igång. Samtidigt tränar han väldigt fint på dirttracken, så osvuret är bäst. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1