Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det ett snabbjobb på programmet och det för de hästar som startar på onsdag, Sharp Eye och Dharwin. De gick ett längre jobb tillsammans på dirttracken och såg mycket fina ut båda två. 
I övrigt var det ganska många som höll sig i lugnare tempon, men vi hade också några som cantrade på lite mer och träningen flöt på fint. 
Fokus nu sedan värmen kom är att få ut hästarna i hagarna och även walkern så tidigt som möjligt. Man måste ha lite ruljans på det hela för att alla hästar ska få komma ut ordentligt, men samtidigt att de slipper vara ute framåt lunch när det gassar som värst. 
Vi har ju i stort sett året runt det upplagt så att vi rider nästan alla våra turer tidigt på morgnarna. På vinterhalvåret när det är mörkt och kallt är det inte alltid så himla skojigt, men nu är det helt perfekt att få ut dem innan det blir alltför varma grader. 
Värmen ser ut att hålla i sig, nu kan man ändå till slut konstatera att sommaren är här!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1