Dagbok

Stallets dagbok

Tävlingar idag och det är svårt att vara missnöjd när man vinner lopp. Speciellt inte som Gold Streak tar fjärde raka segern, vilken häftig häst han är! 
Men banförhållanden denna dag var ändå dagens samtalsämne och klagomålen från jockeyerna och tränarna haglade och det med rätta. 
En bra och rättvis bana är en bana där man kan vinna från front och även komma på speed. Banan är jämn överallt i spåren och varken gynnar eller missgynnar någon. Så var det tyvärr inte alls idag. 
Hästarna som hamnade längre bak i fältet var chanslösa och även om fronthästarna i vissa lopp gick alldeles för fort (jockeyerna snappade upp det här efter några lopp och red som galningar från start för att vara med därframme) så höll de i mål ändå. 
Så här ska det naturligtvis inte vara och det måste utredas vad som hänt som gjort det så här. Det är viktigt att det kan rättas till nu så det inte händer igen. Fortsättning följer.
Jag har uppdaterat kommentarer om dagens starthästar och ni hittar det som vanligt under fliken (Starter &) Resultat, så titta in där.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1