Dagbok

Stallets dagbok

Det blev en lång hemresa igår, massor med trafik på hemvägen och GPSen skickade oss på en rejäl omväg pga all trafik. Vi var inte tillbaka i stallet förrän strax före kl 23 och sedan tar det tid att ta hand om hästarna och lite så innan man kan åka. Sedan när jag skulle hem- ja då var det vägarbeten på motorvägen på flera bitar av vägen där de helt stängde av ett tag. Det var rätt segt kan jag tala om att sitta och glo där på vägen. 
Imorse var jag inte jättepigg, men man kommer igång med arbetet ändå och dagen har gått bra med träning i blandade tempon både på rakbanan och dirttracken. 
Det var också startanmälan idag till Bro på onsdag och då har vi fem starthästar i fyra lopp, det ser spännande ut. Se vilka som startar under fliken Starter (& Resultat).
Imorgon kommer jag vara i stallet tidig morgon bara helt kort för att kolla igenom alla hästar och göra klart dagens ridplan innan jag åker. Sedan blir det flyg till Danmark kl 07 för att åka till auktionen på åringar där det finns en hel del hästar. Visserligen är växlingskursen inte direkt strålande, men vi får se vad det finns för hästar och till vilket pris. Rapport kommer imorgon kväll medan jag väntar på flyget som går kl 21. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1