Dagbok

Stallets dagbok

En toppendag! Första gången jag är på auktion i Danmark och oj vad bra anordnad den var! Det är ju ett väldigt passande ställe med gott om stallar och utrymmen för visning av hästarna (även om det blev trångt emellanåt när många hästar var ute samtidigt). 
Precis utanför auktionshallen fanns ett antal olika foodtrucks, det fanns mat och fika att köpa för alla smaker (dessutom bjöd uppfödarna frikostigt på en hel del). Inne i auktionssalen var det långbord och det fanns också en VIP-hylla på läktaren med bord, bara att boka innan om man ville. Precis bakom borden fanns en vinbar, det är både trevligt och smart att hålla potentiella köpare på gott humör. 
De var också väldigt serviceminded och hjälpte bl a till att ordna skjuts till och från flygplatsen, man kände sig omhändertagen från början till slut.
Kan faktiskt inte komma på ett enda fel med det här arrangemanget, det var hur bra som helst. 
Den första häst jag inspekterade fastnade jag för rejält. Därefter följde ett par timmar med massor med hästar att titta på och det fanns en hel del som var väldigt intressanta. Sedan gick jag tillbaka för att titta på de allra första hästarna igen nu när jag hade så många fler att jämföra med, men hon den där första var fortfarande något helt extra. Att jag sedan då lyckades köpa henne gjorde ju min dag totalt! 
Hon har stam, hon har utseende, är korrekt i benen och allmänt fin, men framför allt utstrålningen! Cool och med en air av klass och medvetenhet. 
Ni som har Instagram eller Facebook kan se både bilder och videos på både ett inlägg och på händelse (där det ligger kvar nu i 24 timmar) på våra Stall Malmborg-konto, så kolla in där!
Hon åkte hem till sin uppfödare och så kommer vi ordna transport hem ganska snart. 
I skrivande stund sitter jag på flygplatsen och väntar på mitt flyg som går kl 21. Jag var här på Kastrup runt kl 18.30, men har nu suttit med datorn och jobbat ett tag. 
Imorgon tränar vi vidare som vanligt vilket vi har gjort även idag och det har gått bra enligt alla rapporter.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1