Dagbok

Stallets dagbok

Kl 01.45 i natt (det kan inte ens med bästa vilja i världen räknas som morgon...) ringde alarmet. En timme senare mötte jag upp Viola i stallet och vi kunde ganska snabbt lasta in de sista grejerna i lastbilen som redan var förberedd med det mesta. 
Strax före kl 03.30 kom vi iväg. resan gick bra, men det är jobbigt när det är mörkt ute, per automatik så blir man snabbt trött. Oftast är det bara jag som kör men denna gång fick jag avlastning ett tag när det blev för jobbigt vilket var mycket värdefullt. 
Efter att vi kommit fram, duschat hästarna och gått en promenad så fick de ta det lugnt i ett par timmar medan vi fixade med lite allt möjligt inför tävlingarna för att vara så klara som möjligt. 
Massor med regn hade kommit de senaste dagarna och vissa hästar klarade helt enkelt inte banan, däribland Douze Points. Men Princeton Graduate gjorde ett mycket starkt lopp som tvåa efter att ha spurtat fint sista biten. Egentligen är han mycket mer gynnad av lopp i yttre sväng som ger ett långt upplopp, men trots det gjorde han det väldigt bra. Han är såå värd att vinna snart efter många fina insatser. 
Se närmare kommentarer under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1