Dagbok

Stallets dagbok

Idag träning som vanligt i blandade tempon. Roligt att se att både Gold Streak (som kvalade i söndags) och Snowfoot (som startade samma dag) båda inte bara har tagit sina lopp/kval bra utan också vaknat till rejält.
Snowfoot ville inte alls nöja sig med att cantra bakom några hästar, han skulle upp och förbi och så var det bara. Han låg på hela vägen och mitt på upploppet var han först, har inte sett honom så taggad på evigheter. 
Gold Streak känns mer på hugget och fokuserad på ett helt annat sätt än tidigare, som att han fattat lite mer vad jobbet går ut på nu efter kvalet. 
Det var en bra dag med träningen och även i stallet där vi hann med en hel del extra projekt (både städning och manfrisering står alltid på schemat när tid finns). 
Nu ser vi fram emot en trevlig lördag i stallet med träning och annat!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1