Dagbok

Stallets dagbok

Full fart på schemat idag som vanligt och förutom träningen hade vi också en övning i startboxarna med Wayfarer som ska kvala på söndag samt också Secret Royal, dvs den odöpta häst som nu äntligen äntligen fått ett namn! Nu har han dock varit odöpt så länge att det faktiskt känns lite ovant att han inte är det längre... :)
Ingen av dem har hoppat ur boxarna förut och de var inte supersnabba ut, men ändå duktiga med tanke på att det var första gången. De brukar snappa upp sådant här ganska fort och lära sig. På söndag när Wayfarer ska kvala är det bara han och två hästar ytterligare, skulle han tappa lite start då så är det inte hela världen, men jag tror han lärde sig mycket idag. 
När det däremot är dags för start, ja då är det viktigt att de är tränade på att vara snabba ut så man inte ger bort onödiga längder. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1