Dagbok

Stallets dagbok

Full fart på schemat idag som vanligt och förutom träningen hade vi också en övning i startboxarna med Wayfarer som ska kvala på söndag samt också Secret Royal, dvs den odöpta häst som nu äntligen äntligen fått ett namn! Nu har han dock varit odöpt så länge att det faktiskt känns lite ovant att han inte är det längre... :)
Ingen av dem har hoppat ur boxarna förut och de var inte supersnabba ut, men ändå duktiga med tanke på att det var första gången. De brukar snappa upp sådant här ganska fort och lära sig. På söndag när Wayfarer ska kvala är det bara han och två hästar ytterligare, skulle han tappa lite start då så är det inte hela världen, men jag tror han lärde sig mycket idag. 
När det däremot är dags för start, ja då är det viktigt att de är tränade på att vara snabba ut så man inte ger bort onödiga längder. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1