Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag och den där helgkänslan som är svår att sätta fingret på. Det är lite extra trevligt på lördagar helt enkelt. 
Träning som vanligt med en hel del raskare tempon och hästarna såg starka och fina ut. Det var träning både på rakbanan och på dirttracken. 
Inför morgondagens tävlingar ser både gräsbanan och dirttracken mycket bra ut. Gräsbanan var lite djup och släppte en del förra veckan efter att ha varit toppfin hela sommaren. Jag tror (men det är tror det eftersom jag inte är insatt i exakta förberedelser) att den kommer vara betydligt bättre imorgon. Den är nu inrailad, så att den del invändigt som inte använts nu på ett bra tag kommer att utgöra de innersta spåren (4-5 spår?) där de flesta håller sig när väl loppen är igång. 
Har ni möjlighet att ta er till Bro Park och tävlingarna imorgon- gör det! Att Frankie Dettori är på plats och rider är så stort så det är svårt att förklara. Det här är hans avskedsturné och sista år som jockey, precis alla vill ha honom till sina tävlingar. Att vi fått hit honom till vår största dag och lopp är helt fantastiskt. 
Förutom Frankie (som vår stallkatt för övrigt är döpt efter... :) ) är det idel topplopp och de största profilhästarna startar, det bör bli en dag utöver det vanliga när man tittar i programmet. 
Lopp 1 rids kl 13.50 och sista loppet (där vi har starthäst genom Sandstorm) rids kl 18.10, så det blir en ganska lång dag. Direkt efter sista loppet är det kval (kl 18.35) och där har vi fina Wayfarer. Se närmare kommentarer under fliken Starter (& Resultat).
Hoppas vi ses på Bro Park imorgon söndag!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1