Dagbok

Stallets dagbok

Efter en del raskare träning igår så var det något av en mellandag idag, men hästarna skulle så klart ut och träna för det. Men vi höll oss i lugnare tempon och endast på rakbanan, de fick en ledig dag från att gå till stora banan och träna. 
När sista turen för dagen skulle ridas så var faktiskt jag med och red Beach Road One i en lugn canter på rakbanan och lite trav nere på volten som ligger längst ner.
Min ridfrekvens är inte direkt hög, jag red (även då Beach Road One) senast i oktober förra året och innan dess var det samma år vi flyttade till Bro Park, dvs 2016. Det är ingen slump att det varit samma häst de här två gångerna, maken till snäll och mysig häst att rida är svårt att hitta. Även om jag är otränad så var det väldigt roligt, att galoppera på en fin häst är svårslaget. 
Imorgon har vi planerat en del snabbare träning för en del av hästarna!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1