Dagbok

Stallets dagbok

Idag en del raskare träning, framför allt för flera av de hästar som ska starta nästa söndag. Det var inte snabbjobb, men extra raska canters och hästarna såg starka och fina ut allihop, är väldigt nöjd med dagens träning! 
Nästa söndag har vi många starthästar och det blir första mer hektiska tävlingsdagen på ett bra tag (eller sedan hästarna blev sjuka) vilket vi verkligen ser fram emot, roligt att många hästar kommer igång igen nu. 
Imorgon skulle vi ha haft Princeton Graduate till start i Norge, men vi kände att det loppet kom lite för tidigt för honom, han behöver ett par jobb ytterligare för att vara redo. Han var en av de som var sjuka tidigare och han har nog tappat mer form på det än vi först trodde. Nu känns han på gång igen, men inte redo för start redan imorgon. Det startanmäldes redan förra fredag (eftersom det är deras Derbydag) och vid den tidpunkten bedömde vi att han skulle vara startklar. 
Nu har det regnat massor i Norge, då känns det lite lättare att missa den här dagen eftersom det nog kommer bli en ganska knepig bana under dagen troligtvis. 
Det har varit en intensiv men väldigt bra vecka och nu tar vi lite helg och laddar för nästa vecka! 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1