Dagbok

Stallets dagbok

Otroligt att en andraplats kan ge så mycket energi! Men gårdagens lopp var väldigt uppiggande på flera sätt och en uppmuntran som verkligen behövdes. Hästarna har varit sjuka i halsinfektion och inte startat mycket på ett tag. Det har känts i träning nu att vi är på gång uppåt mot bra form och när vi då får ett kvitto på det så här så betyder det mer än man kanske förstår. Det var Dharwins klart bästa lopp så här långt och han höjdes också från 71 till 76 på den insatsen.
Vi har också gjort en del förändringar i stallet och jobbat extremt hårt och mycket senaste tiden, att då få en liten vink om att vi är på rätt väg nu var så otroligt härligt och en riktig energiboost. 
Idag kändes allt lätt och enkelt. Nu ska man så klart inte flyga på molnen för en andraplats, men som sagt var det precis vad som behövdes efter en tid med mycket nedlagt arbete. 
Idag var det träning som vanligt och mycket blandat gällande tempo och upplägg, men dagen flöt på utmärkt. 
Vid lunch hade sedan vi tränare möte med Svensk Galopps ordförande Anna Sundberg. Det blev ett bra möte där vi kunde framlägga vad som är viktigt för oss framöver samt vad vi tycker fungerar och inte fungerar just nu.
Men, man har lärt sig att man kan gå ifrån möten och vara svinnöjd med hur det gick och vilken respons man fick, men sedan händer inget ändå, tyvärr alltför van vid det. Vad som sker framöver i olika frågor, det är i slutändan det och inget annat som räknas.  

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1