Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen och full fart på arbetet i stallet. Det bästa så klart när man varit ute och rest är att man packat upp och städat ur transporten direkt när man kommer hem. Det brukar jag dock inte göra... Man är alltid trött och bara glad att vara hemma igen så fokus blir på det viktigaste- att ta hand om hästarna som rest, att de får en dusch och kyllera mm mm. Sedan tänker man alltid att "grejerna fixar jag imorgon". Ingen stor sak egentligen så här dagen efter, men det är mest när man sätter igång dagen och all packning står i en hög och bara väntar på att städas in. 
Träningen gick bra, vanlig måndagsträning med lite lagom tempon och det var höger varv på dirttracken som gällde, alltid på måndagar. 
Det var anmälningar idag tilll nästa söndag (den 27e) på Bro Park och då har vi en hel radda med hästar anmälda. Det var ganska länge sedan vi hade många startande på en och samma dag, efter vi fick halsinfektion i stallet så har vi legat lågt med antal startande men nu börjar hästarna komma igång igen vilket så klart känns roligt och peppande!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1