Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen och full fart på arbetet i stallet. Det bästa så klart när man varit ute och rest är att man packat upp och städat ur transporten direkt när man kommer hem. Det brukar jag dock inte göra... Man är alltid trött och bara glad att vara hemma igen så fokus blir på det viktigaste- att ta hand om hästarna som rest, att de får en dusch och kyllera mm mm. Sedan tänker man alltid att "grejerna fixar jag imorgon". Ingen stor sak egentligen så här dagen efter, men det är mest när man sätter igång dagen och all packning står i en hög och bara väntar på att städas in. 
Träningen gick bra, vanlig måndagsträning med lite lagom tempon och det var höger varv på dirttracken som gällde, alltid på måndagar. 
Det var anmälningar idag tilll nästa söndag (den 27e) på Bro Park och då har vi en hel radda med hästar anmälda. Det var ganska länge sedan vi hade många startande på en och samma dag, efter vi fick halsinfektion i stallet så har vi legat lågt med antal startande men nu börjar hästarna komma igång igen vilket så klart känns roligt och peppande!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1