Dagbok

Stallets dagbok

En vanlig förmiddag med blandad träning, flest hästar tränade på dirttracken men också litegrann även på rakbanan. Det var en del raskare tempon som gällde idag men även lugnare för några, lite beroende på var de är i sin planering. 
Vid lunch var det sedan tränarmöte som vi hade på vår uteplats. Vi började med ett fåtal tränare, men fler anslöt vartefter och det som egentligen skulle bli ett kort möte blev att vi satt kvar ganska länge. Det kan vara bra att ses och prata ibland om saker vi har gemensamt och vad som behövs framöver. 
Imorgon är det lunchtävlingar på Bro Park och vi har två starthästar. Jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1