Dagbok

Stallets dagbok

Kl 01.30 ringde klockan i natt och drygt en timme senare var jag i stallet. Efter en snabb morgonfodring till starthästarna så packade vi in allt medan de åt upp maten och därefter lastade vi. Provlastningen igår med Douze Points tog mycket tid, men nu hade vi lite koll på hur han var och hade en plan. Det funkade faktiskt utmärkt och hela lastningen gick väldigt smidigt. 
Det var jag som körde och de första timmarna var svårast, det spöregnade och vindrutetorkaren gick på max samtidigt som det var mörkt ute. Man blir nästan som hypnotiserad och jag fick kämpa mot tröttheten. Men sedan ljusnade det och vi hittade också en mack som var öppen, en toast och en Red Bull gav energi till resten av resan. 
Douze Points gjorde sin första tävlingsresa och han var hur cool och duktig som helst med allt och presterade dessutom bra i loppet. 
Sandstorm däremot får tävla på hemmaplan framöver, han har redan bränt sitt krut innan loppet. Se närmare kommentarer om hästarna under fliken Starter (& Resultat).
Hemresan gick ganska lätt i sol och fint väder, vi var hemma igen kl 20.15 och strax efter kl 21 var vi klara med dagen. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1