Dagbok

Stallets dagbok

Lördag och fullt schema för vår del med träning, stallarbete samt packning och förberedelser inför morgondagens resa till Göteborg. 
Träningen var mycket blandad gällande tempon med allt ifrån lugnt till snabbjobb. De som jobbade var NN e Zelzal (nu är ansökan om namn inlämnad äntligen...) och Gold Streak. Vi hade en plan innan hur upplägget skulle vara eftersom Gold Streak skulle gå ett lite längre jobb. Därför skulle han ligga en bit bakom och starta upp tidigare så de var jämsides in på upploppet och därifrån gå tillsammans. 
Sådana upplägg är ofta bra i teorin, men det kräver mycket av ryttarna för att få till det så det stämmer. Guldstjärna till Elin och Christopher som red enligt skolboken och det blev helt perfekt med de båda hästarna sida vid sida hela upploppsrakan och hästarna såg dessutom imponerande fina ut båda två. 
Efter avslutad träning var det en hel del arbete i stallet och vi avslutade förmiddagen med en provlastning av hästarna inför morgondagens resa till Göteborg. Normalt sett brukar vi inte provlasta, men eftersom vi ska köra kl 03 imorgon så måste vi ha lite koll på läget med lastningen. Kör man under vanlig arbetstid så finns det alltid folk att tillgå om man behöver extra hjälp med någon häst, men att stå i mörker och vara begränsat med folk med en besvärlig häst är ingen höjdare. 
Nu har vi i alla fall en plan för lastningen imorgon och hoppas det ska fungera bra. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1