Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen lite bättre väder! Och bra banor! Skönt att kunna få ut hästarna i hagarna utan att behöva rusa ut och hämta in dem när de plötsligt blir halvt dränkta i regn. Skönt att kunna träna både på dirttracken och rakbanan med goda förutsättningar. Visst, banorna är fortfarande väldigt mättade på vatten, men ändå i fint skick tack vare bra dränering samt bra arbete av banpersonalen.
Vi tränade på i blandade tempon, det var allt ifrån snabbjobb till lugnare canters och däremellan. 
Idag var det också startanmälan till Norska Derbydagen som inte rids förrän nästa söndag (den 20e), men de körde en tidig startanmälan, antagligen för att kunna planera programmet kring dagen. Vi har där Princeton Graduate i ett bättre handicaplopp över 2400 meter gräs.
Imorgon tränar vi vidare och förbereder också packning och annat inför tävlingarna i Göteborg. Vi kommer resa dit mycket tidigt söndag morgon.  

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1