Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen lite bättre väder! Och bra banor! Skönt att kunna få ut hästarna i hagarna utan att behöva rusa ut och hämta in dem när de plötsligt blir halvt dränkta i regn. Skönt att kunna träna både på dirttracken och rakbanan med goda förutsättningar. Visst, banorna är fortfarande väldigt mättade på vatten, men ändå i fint skick tack vare bra dränering samt bra arbete av banpersonalen.
Vi tränade på i blandade tempon, det var allt ifrån snabbjobb till lugnare canters och däremellan. 
Idag var det också startanmälan till Norska Derbydagen som inte rids förrän nästa söndag (den 20e), men de körde en tidig startanmälan, antagligen för att kunna planera programmet kring dagen. Vi har där Princeton Graduate i ett bättre handicaplopp över 2400 meter gräs.
Imorgon tränar vi vidare och förbereder också packning och annat inför tävlingarna i Göteborg. Vi kommer resa dit mycket tidigt söndag morgon.  

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1