Dagbok

Stallets dagbok

Idag var rakbanan fortsatt inte ridbar, men glädjande nog var dirttracken så pass bra att vi kunde cantra hästarna. Den var plattad mot allt regn, men till skillnad från igår så var den jämn under vilket är absolut det viktigaste. 
Man kunde galoppera lugnt och lite till, men vi (och övriga stall) avstod från snabbare tempon. Det var i alla fall väldigt skönt att kunna få ut alla hästar och låta dem få cantra av sig lite, det var många som var lite extra pigga så klart. 
Det har verkligen inte varit lätt den senaste tiden med vädret och banor. Man vill ju bara kunna träna på och lägga en planering efter varje häst och kommande lopp. Men nu har det i första hand varit väder och banförhållanden som styrt det hela, man får passa på och träna när banorna är bra. Vi hoppas verkligen på lite fint augustiväder med betydligt mindre regn framöver! 
Imorgon är det lunchtävlingar på Bro Park och vi har en starthäst, Beach Road One som startar i Guldhandicapen. Jag har uppdaterat med kommentar om hans chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1