Dagbok

Stallets dagbok

Idag var rakbanan fortsatt inte ridbar, men glädjande nog var dirttracken så pass bra att vi kunde cantra hästarna. Den var plattad mot allt regn, men till skillnad från igår så var den jämn under vilket är absolut det viktigaste. 
Man kunde galoppera lugnt och lite till, men vi (och övriga stall) avstod från snabbare tempon. Det var i alla fall väldigt skönt att kunna få ut alla hästar och låta dem få cantra av sig lite, det var många som var lite extra pigga så klart. 
Det har verkligen inte varit lätt den senaste tiden med vädret och banor. Man vill ju bara kunna träna på och lägga en planering efter varje häst och kommande lopp. Men nu har det i första hand varit väder och banförhållanden som styrt det hela, man får passa på och träna när banorna är bra. Vi hoppas verkligen på lite fint augustiväder med betydligt mindre regn framöver! 
Imorgon är det lunchtävlingar på Bro Park och vi har en starthäst, Beach Road One som startar i Guldhandicapen. Jag har uppdaterat med kommentar om hans chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1