Dagbok

Stallets dagbok

Tävlingar idag och vi hade endast en starthäst och det var Beach Road One som gjorde en godkänd insats som femma men behövde det här loppet. Se närmare kommentar under fliken (Starter &) Resultat.
Direkt efter sista loppet var dirttracken öppen för träning i drygt 1,5 timme. Efter enorma mängder regn och många dagar med mycket begränsade möjligheter till träning var banan idag alldeles utmärkt, den torkar verkligen upp fort. Så vi ville verkligen maxa den tid som fanns och rida så många hästar vi hann, mest prioriterat de som ska starta den närmaste tiden framöver. 
Elin och Christopher red medan Johanna och jag skötte markservicen i stallet (hade nästa tur förberedd för sadling och duschade de hästar som ridits mm) för att det skulle rulla på så effektivt som möjligt. 
Sju hästar hann cantra eller snabbjobba innan banan stängde 17.30. Då återstod att sköta om alla hästar som tränat och en del annat efterarbete med kyllera och lite annat. 
Det blev en lång dag, men kändes såå värt det att få träna. Det blev McDonalds middag och sedan sova när jag väl var hemma, fanns inte mycket energi kvar till mer än så. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1