Dagbok

Stallets dagbok

Regnet fullständigt vräkte ner igår kväll och under natten. Jag fick flera meddelanden från våra ryttare sent under kvällen "Kommer det verkligen gå att rida imorgon...?". Nej, det kändes verkligen tveksamt och första åtgärd var att direkt åka och inspektera banorna. 
Rakbanan låg totalt under vatten och var bara en gegga under. Dirttrackbanan låg ihoptryckt och helt plattad för att skydda den så mycket som möjligt mot regnet, men trots det kändes det tydligt att den inte var jämn under. Den kan stå emot mycket när den är preparerad så, men de här mängderna regn är svårt. 
Då återstod att gå ut och trava lite runt området i hällregn, det var ett ganska enkelt beslut att istället låta hästarna få gå i walkern längre turer. 
Vi försökte släppa ut i hagarna under de uppehåll som var i regnandet, men nästan varenda gång hann vi inte mer än få ut dem förrän ett nytt skyfall dök upp... Men vi lyckades trots allt få ut de flesta en stund var.
Så det blev en extra ledig dag för hästarna idag, imorgon hoppas vi kunna cantra dem igen.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1