Dagbok

Stallets dagbok

Igår var det en del hästar som tränade på raskt. De tog det lite lugnare idag tempomässigt och imorgon kommer de cantra i bättre tempo igen. Sedan var det några som tränade i mellantempon igår och några av de gick snabbare idag istället, hästarna är på lite olika scheman beroende på planer framåt och så klart individen. 
Så det var blandade tempon idag och en hel del på schemat. Precis som vanligt var det en intensiv morgon med träningen och därefter tid för stallarbete med skötsel och pyssel med hästarna. 
När hästarna fått lunch och stod och mumsade så blev det lite tid till städning och fix, sånt som är bra att göra när man har tid och ork. Gillar tystnaden när hästarna har sin vila efter de ätit. Nästan alla tar en tupplur efter lunchen och allt är lugnt och tyst i stallet. Bästa stunden på dagen. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1