Dagbok

Stallets dagbok

Igår var det en del hästar som tränade på raskt. De tog det lite lugnare idag tempomässigt och imorgon kommer de cantra i bättre tempo igen. Sedan var det några som tränade i mellantempon igår och några av de gick snabbare idag istället, hästarna är på lite olika scheman beroende på planer framåt och så klart individen. 
Så det var blandade tempon idag och en hel del på schemat. Precis som vanligt var det en intensiv morgon med träningen och därefter tid för stallarbete med skötsel och pyssel med hästarna. 
När hästarna fått lunch och stod och mumsade så blev det lite tid till städning och fix, sånt som är bra att göra när man har tid och ork. Gillar tystnaden när hästarna har sin vila efter de ätit. Nästan alla tar en tupplur efter lunchen och allt är lugnt och tyst i stallet. Bästa stunden på dagen. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1