Dagbok

Stallets dagbok

Det blev en lång dag i stallet idag, vi var sent klara eftersom det var mycket att göra i stallet idag. Men viktigast är alltid träningen och den gick mycket bra. Hästarna såg fina ut och det var många plusintryck. 
En häst som verkligen glädjer är Gold Streak som vi köpte för ett år sedan. Först växte han en hel del och tog tid på sig. När han sedan kom igång och började närma sig kval så fick han stora problem med mindre sår i karlederna. Egentligen kan man tycka att det där var ingenting, men även småsaker som gör ont stoppar upp. Nyligen gjorde vi en annan sorts skoning som hjälpt enormt och varit en riktig vändning, nu kan han träna igen och må bra. Han ser jättefin ut och vi har stor tro på honom, ska bli så spännande att se honom kvala och börja tävla när han är redo. 
En annan spännande häst som börjar komma igång nu är den ännu odöpta (namn är på gång!) e Zelzal. Han är en synnerligen tuff häst med ett pannben utan dess like, han ska bara framåt när han tränar och så är det bara! Han har mycket mer ork än han borde om man tittar på var han borde befinna sig konditionsmässigt, hans utvecklingskurva pekar brant uppåt och vida överstiger alla planeringar.
Det här är två ostartade hästar som känns fantastiskt spännande och som lovar massor. 
Nu tar vi en lugnare söndag och laddar batterierna inför en ny vecka, önskar er en fortsatt trevlig helg! 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1