Dagbok

Stallets dagbok

Igår var det startanmälan till nästa tisdag. Faktiskt så har vi endast en kvalhäst då och det är Queens Legend som ska kvala. Roligt när tvååringarna börjar komma igång och kvalet är ju det riktigt stora steget mot att vara klar att tävla.
Ett tag hade vi inte kval utan hästarna skulle godkännas i startboxarna. Men det är jättebra att kval finns (tycker i alla fall jag), det är en mycket bra introduktion till lopp där hästarna får vara med om alla momenten utan att det är tävling och maxprestation. Sedan är det så klart väldigt intressant för spelare också att få se hästarna innan de ska vara med i lopp. 
Normalt sett är det lite tråkigt och ovanligt att vi inte har någon starthäst på en tävlingsdag på hemmaplan. Men i det här fallet så känns det ganska bra att få lite tid mer innan vi tävlar igen. Eftersom vi har haft halsinfektion på flera hästar så är tiden den bästa hjälpen för att de ska bli både friska och återhämtade. Det känns klart bättre nu, känslan är att hästarna är på väg tillbaka.
Vi har ganska många starter både på hemmaplan och andra banor inplanerade i augusti, men vi inleder den månaden lugnt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1