Dagbok

Stallets dagbok

Först stämma imorse kl 7 och när flera i styrelsen valde att avgå pga beslutet om Bara så kändes det inte jättebra. Skulle jag skriva ner alla tankar om detta så hade det blivit ett väldigt långt inlägg så jag avstår det och vi får se hur det här utvecklar sig framöver. 
Direkt från stämman till tävlingarna och en härlig dag med fina lopp.
Dharwin gjorde en kanoninsats som trea efter en snabb avslutning medan banan var alldeles för snabb för Forty Love, alternativt var distansen för kort under de banförhållanden.
Luke Morris som red våra hästar- vilken kille det var! Att han var en duktig jockey visste man ju, men också ett superproffs på alla sätt och jag fick massor med värdefull input om hästarna efter deras lopp vilket är en så viktig sak för framtida matchning av dem. 
Han hade också kollat upp hästarna innan (och faktiskt även flera av våra andra hästar i stallet), påläst och med full koll kom han till tävlingarna. Otroligt imponerad av honom och det var så roligt att vi kunde anlita honom, inte omöjligt att det blir fler gånger i framtiden. 
Har uppdaterat närmare om hästarna under fliken (Starter &) Resultat, så titta in där! 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1