Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka, men det vore en lögn att påstå att det varit en helg där man hunnit ladda om. Är ärligt talat väldigt trött efter att det varit så mycket med arbete i stallet, tävlingar, flytt, Fullmäktigemöten, skrivbordsjobb mm mm. Dygnet har haft för få timmar den senaste tiden känns det som. 
Därför ganska skönt faktiskt att det inte är tävlingar den här veckan, men väl nästa tisdag kväll och sen även lördagen efter det i Norge. Så en lugnare vecka nu och mer intensiv nästa alltså. 
Bro Park nästa tisdag anmäldes idag och vi har många starthästar då, tror det blir sex stycken faktiskt. Midsommardagen på Övrevoll är årets första storloppsdag för dem efter att deras gräsbana varit kraftigt försenad pga lång vinter. 
Idag var det grästräning och vi hade några hästar ute och tränade där, det såg jättefint ut. I övrigt vanlig måndagsträning med blandade tempon åt mellanhållet. 
Imorgon blir det lite raskare träning för några av hästarna.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1