Dagbok

Stallets dagbok

Först träning och arbete i stallet som vanligt på morgonen och förmiddagen. Därefter var det full fart hem, snabbt ombyte och så till Hotel Birger Jarl för extrastämma om banan i Bara och även genomgång av motioner inför den stämma vi har tidigt imorgon bitti. 
Det här började vid lunch och vi höll på ända till kvällen. Det var ett långt möte, men det blev bra och ett ja att gå vidare med Bara-projektet. Det blir intressant att se vad det här kommer ge och vilken eller vilka finansiärer som kommer kliva in samt presentation av hur det kommer att bli. Mycket som är oklart just nu, men det kommer nog klarna. 
Imorgon har vi Höststämma och det är ju inte den bästa tidpunkten när vi samtidigt har tävlingar med massor med storlopp. Redan kl 7.00 börjar vi imorgon och ska vara klara absolut senast kl 10, förhoppningsvis tidigare. 
Vi har vår första starthäst redan kl 11.50 i lopp 1, så det kommer bli rätt bråttom. 
Jag har uppdaterat kommentarer om våra starthästars chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1