Dagbok

Stallets dagbok

Det var hotande regn idag på morgonen, man visste att det skulle komma men frågan var när. De första timmarna på morgonen var det uppehåll, men på den mörka himlen syntes det att det snart skulle ändras... Det började sedan med lite duggregn, men redan vid åttatiden hade regnet kommit igång mer och höll sen i sig hela förmiddagen. Även om det är trevligare med sol så mår ändå både naturen och banorna bra av det här, så det finns ingen anledning att klaga. 
Idag raskare träning för en del av hästarna, både jag som tittade och ryttarna som red var mycket nöjda. Hästarna såg starka och fina ut i ett upplägg på arbete där de ökade mer och mer hela vägen. 
I övrigt så är det roligt att se hur fint tvååringarna utvecklas, både kroppsligt och träningsmässigt. Det håller verkligen på och blommar ut, det har hänt och händer så mycket med dem just nu.
Det är en stor del av det som är så spännande med unghästar, att man när de är åringar ser en potential och därefter få följa vägen från att vara bebisar till att bli tävlingshästar. Och på den vägen finns också alla drömmar och förhoppningar man har på dem.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1