Dagbok

Stallets dagbok

Vi var tillbaka igår kväll vid 22.30-tiden. Efter urlastning av hästarna och sedan avlastning av alla grejer återstod lite fix med hästarna; få på dem stalltäcken, ge mat och lite annat. Men strax efter kl 23 kunde vi stänga stallet för natten och en halvtimme senare var jag hemma. 
Lite trötta var vi idag, det är man väl alltid efter en tävlingsresa...? Men stallet och träningen skulle naturligtvis skötas som vanligt idag och det flöt på jättebra med allt arbete. 
Gårdagens starthästar mådde bra allihop och de inledde morgonen med en längre tur i hagen innan de var ute på skrittmaskinen senare. 
Den här veckan har vi inga tävlingar på Bro Park och vi har inte heller något inplanerat på annan bana. Vår nästa tävlingsdag blir nästa onsdag (den 24e) och den dagen anmäldes idag. Då har vi Forty Love, Dharwin, High Max och Sharp Eye som alla siktar på start. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1