Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mestadels lugnare tempon som gällde efter gårdagens raskare träning. En träningsmässigt lugnare dag med lite jogging var lite avslappnande faktist efter en hektisk vecka. Vi hann också med en hel del pyssel i stallet inklusive en hel del frisering av manar, ett ständigt aktuellt projekt för att hästarna ska se fina och välvårdade ut. 
Nu väntar en hel del roliga saker under helgen:
Ikväll ska jag och min syster Lotta till Skansen på konsert med Duran Duran. Det är som en nostalgitripp till tonåren då de var de stora idolerna och jag tycker faktiskt att deras musik håller än idag med bravur. 
Imorgon är det Elitloppet och även om jag inte direkt är våldsamt travintresserad så är det alltid roligt att se de bästa loppen och speciellt när det är två heat och final, lite extra spännande.
Imorgon på kvällen anländer också våra två nya tvååringar och det är något som vi ser fram emot massor!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1