Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det fullt fokus på snabbjobb och raskare tempon. Det var mestadels längre arbeten och det blev mycket bra upplägg på jobben där de ökade mer och mer hela vägen. Där spelar ju ryttaren en helt avgörande roll, att ha den rätta tempobedömningen och att veta hur mycket varje häst behöver så det varken blir för mesigt eller för hårt. 
Ibland kan det så klart bli lite fel (alla är mänskliga), men våra duktiga ryttare känner sina hästar så det brukar bli rätt och det blev det även idag. Hästarna såg starka ut och vi var mycket nöjda med dagens träning. 
På förhand var jag lite orolig för vädret och allt regn som kommit, men banan var i fint skick och hade klarat all nederbörd över förväntan. Angående banan så är det nu bara dagar kvar tills ytskiktet kommer bytas, på torsdag sätter allt det igång. Först är det tävlingar på onsdag och efter det är det rakbanan som gäller för träning tills omläggningen är klar. Vissa dagar kommer det också vara grästräning, första tävlingsdagen på gräs är den 12 juni och första träningstillfället är samma dag som dirttracken börjar läggas om, dvs torsdag den 2a. 
Imorgon är det träning som vanligt, men åt det mestadels lugnare hållet. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1