Dagbok

Stallets dagbok

En bra dag för oss med en seger då High Max vann ganska enkelt. Dessutom en fin årsdebut av Sharp Eye som var kort slagen (lite surt när han såg ut som en vinnare fram till sista lilla biten, men det är ju i mål man ska vara först...). 
House in Order behövde nog ytterligare ett lopp, han är en stor och tung häst som kräver en hel del innan han är i full form, men nästa gång är han redo. 
Än har vi inte haft så många starthästar, endast åtta starter sammanlagt och två segrar vilket ju är bra. Men vi har många fler som är på gång att börja starta, så även om vi haft en lite mer återhållsam uppstart så kommer det blir fler startande inom kort.Dock inte på söndag då vi faktiskt inte har någon, men tävlingsdagarna efter det däremot blir det många fler.
Har uppdaterat med kommentarer om gårdagens starthästar och ni hittar det som vanligt under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1