Dagbok

Stallets dagbok

Gårdagens starthästar mådde bra idag och hade tagit sina lopp utmärkt. De var precis som man vill att de ska vara så här dagen efter, lite så där nöjt lugna som man kan känna sig efter en kraftansträngning. 
Det var träning som vanligt idag och det var blandade tempon med allt från en lugn jogg till full fart. Den som gick snabbjobb var Douze Points och efter ett övertygande arbete idag så siktar vi på kval med honom den 18e. Han har växt och tagit tid på sig, men nu är han äntligen på gång.
Även om det inte blev något hejdundrande firande av gårdagens seger så blev det i alla fall både kladdkaka och en Budapeststubbe till fikat, man måste alltid uppmärksamma och  fira segrarna på något sätt.
Imorgon tränar vi vidare som vanligt. Dessutom kommer vi tränare ha ett möte med vår nya banchef John Fortune vid lunch. Det känns både hoppfullt och fantastiskt att vi på Bro Park har fått in en så duktig och kvalificerad chef för banan, det kommer betyda massor!  

Aktuellt

 • Nya åringar! +

  Vi har nu köpt två toppfina åringar och har också eventuellt fler hästar på gång. Är du intresserad av att vara med på en åring eller tvååring så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1