Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det lite mellantempon som gällde för de flesta hästarna. Dock inte för High Max som snabbjobbade inför sin start på onsdag och han såg mycket stark och bra ut, ökade mer och mer hela vägen. 
För många av de övriga hästarna är det istället imorgon som gäller för snabbjobb eller raskare träning så därför tränade de i lite lagom fart idag och det gick utmärkt.
Dharwin var ute på rakbanan idag för första gången sedan kastrationen. Lagom när han började komma igång för ett par veckor sedan så fick han en förkylningssläng, mer vanligt än ovanligt när det gäller unghästarna innan de byggt upp ett ordentligt immunförsvar. Nu är han frisk igen sedan en vecka tillbaka och det var härligt att se honom cantra tillsammans med House in Order som gillar att vara "pappa" till de yngre hästarna när det behövs. 
Arbetsdagen flöt på fint och det var en trevlig dag i stallet med lite helgkänsla även fast det bara är fredag idag. Imorgon tränar vi som vanligt!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1