Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen började med fyra minusgrader vilket gjorde att schemat snabbt stuvades om så att snabbjobben låg senare på dagen. Banan hade dock klarat sig bra och var i gott skick redan från morgonen, men lite mer sol gör ändå att man får mer fukt och grepp i sanden vilket är viktigt när man ska gå fortare. 
Banan var lite åt det djupare hållet vilket alltså gör den mer krävande, men mycket hellre så än alltför stum och hård som varit ett tidigare problem
Det var en hel del hästar vi jobbade idag och det var allt ifrån kortare, speedigare jobb till längre upplägg från bortre långsidan. Tycker hästarna gjorde det bra överlag och några till och med imponerade. 
Andreas och PA var båda och red lopp i Danmark, så det var ganska mycket att rida idag, men dagen flöt på fint trots ett späckat ridschema. 
Nu känns det bra att ta lite helg och jag önskar er alla en Glad Påsk och en trevlig helg!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1