Dagbok

Stallets dagbok

Onsdagar brukar ju vara en lugn dag för hästarna, men eftersom banan är stängd fredag och lördag så blev det en ovanlig onsdag med fullt träningsschema. 
Det var sju minusgrader på morgonen, kan inte den här kylan ge sig snart och ge plats för våren? Det är just nu tillbaka till vinterkläderna som gäller, speciellt just tidig morgon fryser man konstant. 
Banan var inte helt otippat väldigt lös på morgonen, men när solen kom igång och värmde så blev det snabbt en helt annan bana med fukt och fäste i. Det blev ändå överlag lugnare tempon på träningen idag, men imorgon blir det raskare tempon för några av hästarna.
Vid lunch hade vi samrådsmöte där vi fick mer information om det här banarbetet som sätter igång imorgon eftermiddag. Det låter som en bra och genomtänkt plan, hoppas nu att det ska fungera optimalt trots den här kylan som kommit och som så klart är ett orosmoment. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1