Dagbok

Stallets dagbok

Vart tog nu våren vägen? Ruggigt och blåsigt på morgonen och närmare lunch började det plötsligt vräka ner snö! Stora fluffiga flingor var det och det var nästan att det kändes som jul... Som tur var (vi vill ju inte gå tillbaka till snötäckt mark) så slutade det lika fort som det kom och hoppas nu att det var sista snön på länge. Är dock inte alls säker på det eftersom det ska bli kalla nätter den här veckan. 
Dagens träning gick mycket bra och det var blandade tempon som gällde. Fortast gick Beach Road One tillsammans med Daytona Gold och de såg verkligen jättefina ut båda två. 
Det var en ganska fullspäckad arbetsdag med mycket på programmet och bl a ett intressant chiropraktorbesök. Det ska bli spännande att följa upp vad det ger för de hästar han jobbade med. 
Imorgon är det onsdag och vanligtvis är det ju en lugnare dag för hästarna. Men nu har vi gjort lite omläggningar i veckans schema efter att igår ha fått planen för den här banrenoveringen som inleds på torsdag eftermiddag. Det innebär att dirttracken är stängd både fredag och lördag. Därför kommer vi träna även imorgon för att maxa de antal dagar möjlighet finns att träna på banan, ta en lugnare dag på fredag för hästarna och sedan blir det turer på området eller rakbanan på lördag. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Just nu finns några andelar kvar i mycket fina blivande tvååringen Queens Legend som vi har stora förhoppningar på. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1