Dagbok

Stallets dagbok

Vart tog nu våren vägen? Ruggigt och blåsigt på morgonen och närmare lunch började det plötsligt vräka ner snö! Stora fluffiga flingor var det och det var nästan att det kändes som jul... Som tur var (vi vill ju inte gå tillbaka till snötäckt mark) så slutade det lika fort som det kom och hoppas nu att det var sista snön på länge. Är dock inte alls säker på det eftersom det ska bli kalla nätter den här veckan. 
Dagens träning gick mycket bra och det var blandade tempon som gällde. Fortast gick Beach Road One tillsammans med Daytona Gold och de såg verkligen jättefina ut båda två. 
Det var en ganska fullspäckad arbetsdag med mycket på programmet och bl a ett intressant chiropraktorbesök. Det ska bli spännande att följa upp vad det ger för de hästar han jobbade med. 
Imorgon är det onsdag och vanligtvis är det ju en lugnare dag för hästarna. Men nu har vi gjort lite omläggningar i veckans schema efter att igår ha fått planen för den här banrenoveringen som inleds på torsdag eftermiddag. Det innebär att dirttracken är stängd både fredag och lördag. Därför kommer vi träna även imorgon för att maxa de antal dagar möjlighet finns att träna på banan, ta en lugnare dag på fredag för hästarna och sedan blir det turer på området eller rakbanan på lördag. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1