Dagbok

Stallets dagbok

Måndagar innebär höger varv på dirttracken och vi tränade på i lite lagom mellantempon så där, en ganska typisk måndag. Hästarna var pigga och glada, men skötte sig bra ändå.
Strax efter kl 14 kom årets första anmälningslista ut och det då till den 10e på Bro Park. Överlag var det som väntat ganska tunt anmält i majoriteten av loppen. Det pga att många hästar har kommit igång sent eftersom det dröjde länge innan dirttracken öppnade och träningsmöjligheterna var minst sagt begränsade under lång tid. Så man får nog räkna med att en del hästar kommer behöva mer tid på sig innan de är redo för start. 
Vi har i alla fall tre hästar anmälda till premiärdagen och det är Beach Road One, House in Order och Daytona Gold. Startlistan kommer ut först nästa måndag och det ser vi verkligen fram emot!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1