Dagbok

Stallets dagbok

Lika kallt idag eller nästan ännu kallare, nästan nedåt tio minusgrader direkt på morgonen. Men oj, så snabbt graderna gick uppåt med solen, framåt lunch var det riktigt härligt väder. 
Vi lade de lugnare tempona först på morgonen och sparade de som skulle cantra raskare till de sista turerna och det fungerade utmärkt. Vartefter timmarna gick så blev banan snabbt mycket mer fuktig och med gott fäste i så de som skulle träna på mera kunde göra det med goda förutsättningar. 
Hästarna såg fina ut och dagen flöt på jättebra, tycker de arbetsrutiner och upplägg vi har nu verkligen fungerar toppen. 
Imorgon och på lördag är nu då dirttracken stängd för större arbete, men då finns rakbanan som alternativ. Imorgon kommer våra hästar få en lugnare dag, men på lördag kommer vi att träna igen. 

Aktuellt

 • Nya åringar! +

  Vi har nu köpt två toppfina åringar och har också eventuellt fler hästar på gång. Är du intresserad av att vara med på en åring eller tvååring så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1