Dagbok

Stallets dagbok

Det var enormt mycket fokus på banan och kommande tävlingar idag. På söndag rids loppen på Jägersro under förutsättning att deras bana är tillräckligt bra, men där känns väderprognosen osäker med kommande snö. 
Vi anmälde också även nästa tävlingsdag till Jägersro, men vi får se hur det blir nu de kommande dagarna med den allmänna planen kring alla kvarvarande dagar.
Idag hade vi i banrådet ett kortare möte över Teams med VDn, men det var mest en förberedelse inför morgondagens möte där alla tränare kommer vara med. Där hoppas vi få en hel del svar. 
Nu på kvällen hade vi ett Fullmäktigemöte i Stockholm och det kändes bra att få ge alla där ordentlig info om alla turer som varit, nu måste vi göra något åt det här. Fullmäktige är ju högsta beslutande organ, så det finns alla möjligheter att ställa krav för nu kan vi inte bara stå och se på när tävlingsdagar ställs in som absolut hade kunnat ridas. 
Jag återkommer med närmare info imorgon efter vårt möte. 
Gällande träningen så håller vi igång hästarna så länge i väntan på närmare besked och utredning av vår situation, hela åtta tävlingsdagar kvarstår att avrida och det behöver tas på största allvar.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1