Dagbok

Stallets dagbok

Det var enormt mycket fokus på banan och kommande tävlingar idag. På söndag rids loppen på Jägersro under förutsättning att deras bana är tillräckligt bra, men där känns väderprognosen osäker med kommande snö. 
Vi anmälde också även nästa tävlingsdag till Jägersro, men vi får se hur det blir nu de kommande dagarna med den allmänna planen kring alla kvarvarande dagar.
Idag hade vi i banrådet ett kortare möte över Teams med VDn, men det var mest en förberedelse inför morgondagens möte där alla tränare kommer vara med. Där hoppas vi få en hel del svar. 
Nu på kvällen hade vi ett Fullmäktigemöte i Stockholm och det kändes bra att få ge alla där ordentlig info om alla turer som varit, nu måste vi göra något åt det här. Fullmäktige är ju högsta beslutande organ, så det finns alla möjligheter att ställa krav för nu kan vi inte bara stå och se på när tävlingsdagar ställs in som absolut hade kunnat ridas. 
Jag återkommer med närmare info imorgon efter vårt möte. 
Gällande träningen så håller vi igång hästarna så länge i väntan på närmare besked och utredning av vår situation, hela åtta tävlingsdagar kvarstår att avrida och det behöver tas på största allvar.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1