Dagbok

Stallets dagbok

Hästarna hålls igång och tränar, vissa lugnare och andra i lite mer tempon. Rakbanan är toppfin, lite åt det djupa hållet men eftersom den är klart kortare i längd än dirttracken så behövs det att den är något mer krävande om träningen ska vara jämförbar med dirttrackträningen. Rakbanan är 1000 meter lång medan ett varv runt dirttracken nästan är dubbla längden.
Idag hade då vi tränare möte med VDn och stor enighet rådde bland oss om hur vi ser på situationen och vad vi vill. Främst vill vi så klart få igång den här banan igen och se till att vi kan fortsätta tävlandet. Självklart måste banan vara tillräckligt bra, säkerheten går naturligtvis alltid först. Men i vårt tycke finns det chans att få banan bra igen om körningen kommer igång och det är dit vi vill komma. Vi hoppas att dagens möte är en bit på vägen dit, även om det fortfarande finns väldigt många frågetecken kring det mesta.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1