Dagbok

Stallets dagbok

Dagens tävlingar inställdes. Igår kunde vi träna på dirttracken för fullt, men idag var den inte tillräckligt bra för att tävla på trots att det var flera grader varmare idag än igår.
Nu är det så att banveterinären har alltid sista ordet och det ska man respektera. Men normalt sett om det är problem med banan så kallas alltid banrådsrepresentanterna för tränarna in tillsammans med en eller två jockeys som också kan provrida banan och komma med input. Nu var ingen alls varken inkallad eller informerad vilket tyvärr direkt öppnar upp för misstroende och det behöver vi verkligen inte. 
Det är nu dags att reda ut det här, någonstans på vägen har det fallerat när man inte gör det som Fullmäktige har bestämt, dvs anordna vintergalopp. Imorgon och på tisdag har vi flera viktiga möten inplanerade för att nu komma vidare, vi har åtta tävlingsdagar kvar och de ska avridas på ena eller andra sättet så fort vi har en bana som fungerar.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1