Dagbok

Stallets dagbok

Dagens tävlingar inställdes. Igår kunde vi träna på dirttracken för fullt, men idag var den inte tillräckligt bra för att tävla på trots att det var flera grader varmare idag än igår.
Nu är det så att banveterinären har alltid sista ordet och det ska man respektera. Men normalt sett om det är problem med banan så kallas alltid banrådsrepresentanterna för tränarna in tillsammans med en eller två jockeys som också kan provrida banan och komma med input. Nu var ingen alls varken inkallad eller informerad vilket tyvärr direkt öppnar upp för misstroende och det behöver vi verkligen inte. 
Det är nu dags att reda ut det här, någonstans på vägen har det fallerat när man inte gör det som Fullmäktige har bestämt, dvs anordna vintergalopp. Imorgon och på tisdag har vi flera viktiga möten inplanerade för att nu komma vidare, vi har åtta tävlingsdagar kvar och de ska avridas på ena eller andra sättet så fort vi har en bana som fungerar.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1