Dagbok

Stallets dagbok

Dirttracken hade torkat upp bra efter alla turer som varit fram och tillbaka under veckan med regn-minusgrader-plusgrader- regn- minusgrader osv, inga lätta väderförutsättningar för att hålla en bra bana. Men den var i gott skick och vi tränade där och även på rakbanan. Vi har ju några hästar som gärna tränar på gräsfälten, men gräset kan nog få torka upp lite mer under ett par dagar innan vi går ut där igen även om det absolut inte är oridbart utan tvärtom ganska okej med tanke på allt regn som kommit de senaste dagarna. 
Dagen flöt på bra och det var också skoning på programmet som tog en del tid, men var bra att få gjord. 
Imorgon tränar vi som vanligt, men vi ska också fira onsdagens framgångar med tårta till fikat och det ser vi fram emot.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1