Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes precis som vanligt med genomgång av alla hästars ben samt tempning. Samtliga starthästar kändes bra och verkar ha tagit gårdagens lopp hur bra som helst, man blir lika glad varje gång eftersom de utfört en maxinsats som så klart är påfrestande.
Sedan är även det mentala viktigt, att de är pigga och glada efter ett lopp så att upplevelsen av tävlandet är positivt. För de hästar som är rutinerade och tävlat mycket så är det inga konstigheter, men för de som precis påbörjat karriären är det mer något att ha koll på, en häst som inte trivs med tävlandet kommer i längden inte att prestera. Men det kan också vara tvärtom, att en häst som t ex fått några placeringar och sedan vinner sitt första lopp får en självförtroendeboost och liksom fattar vad det går ut på och bara det kan höja en häst massor framöver.
Samtliga hästar hade ätit upp sin mat och verkade vara på gott humör vilket så klart känns jättebra.
Dagens träning gick utmärkt och det var rakbanan som gällde idag, den var i gott skick och det var blandade tempon men inga jätteraska farter.
Imorgon tränar vi vidare.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1