Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig dag för oss! Två segrar och en andraplats; Quagmire och Daytona Gold vann medan Sharp Eye blev tvåa efter ännu ett starkt lopp. 
I år har vi debuterat fem hästar och samtliga har vunnit direkt: Snowfoot- Sandstorm- Perfect Sister- Princeton Graduate och så nu då Daytona Gold som imponerade rejält. Det får vi vara stolta över. Jag har uppdaterat med kommentarer om dagens starthästar och det finns som vanligt under fliken (Starter &) Resultat.
En sak som jag verkligen måste lyfta fram en dag som denna är teamet som jobbar i stallet och som ser till att allt flyter på som det ska, vilken kämpainsats samtliga gör och den inställningen att alla hjälps åt är guld värd.
Vi hade på förhand ett schema med alla hålltider för våra starthästar; när de skulle sadlas, gå till banan mm. När sedan Quagmire och House in Order kommer ner efter sina lopp och ska ut och varva ner i skrittmaskinen- ja då går ett gångjärn till walkerdörren av och hela den stora dörren blir helt obrukbar, dvs vi har ingen walker. Vi är då tvungna att istället leda hästarna för hand runt stallet vilket minst sagt strular till hela schemat, men trots det får vi ihop allt tack vare att alla jobbar på som sjutton med att organisera och styra om så allt flyter på. Grymt bra jobbat!
Vill också passa på och tacka killarna i banpersonalen som försökte hjälpa till att ordna dörren under tävlingarna och sedan kom när tävlingsdagen var klar och lagade den,  toppenservice trots att deras arbetsdag egentligen var avslutad. 
Avslutningsvis ett stort grattis till alla delägare i vinnande hästar och tack för idag!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1