Dagbok

Stallets dagbok

Horribelt kallt imorse och marken var totalt frusen och knöglig. Dirttrackbanan var stängd och rakbanan inte direkt idealisk efter de här väderskiftningarna, så för oss blev det en väldigt lugn träningsdag med endast lite travturer. 
Framåt lunch vräkte regnet ner och det blir en stor utmaning för banpersonalen att presentera en bra bana till morgondagens tävlingar. 
Vi har sex starthästar imorgon och vi har förberett oss med exakta tidsscheman för att få allt att flyta på bra. Jag har nu uppdaterat kommentarer om morgondagens starthästar och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1