Dagbok

Stallets dagbok

Det var kyligt imorse, men graderna steg ganska snabbt och marken tinade upp. Vi höll mest till på rakbanan men hade även en tur på dirttracken och det var blandade tempon som gällde idag. 
Åringarna har gjort stora framsteg de senaste dagarna och vi har nu börjat introducera tömkörning. De är så läraktiga och smarta, fattar direkt vad de ska göra. Är så himla nöjd med de här två fina hästarna och det ska bli spännande att se vilka tävlingshästar det blir av dem under nästa år och framåt, de rör sig så lätt och fint båda två.
Att följa unghästar så här från början är lika roligt varje gång och man har så klart drömmar och förhoppningar för deras framtid.
Nu är en lång vecka till ända och för egen del har det varit enormt mycket arbete med allt möjligt. Vårt hus är nu sålt vilket tagit mängder av tid i anspråk och från nästa vecka är det dags att börja titta runt lite efter nytt boende och då nära Bro Park (jag tänker max tio minuters bilväg). Att kunna bo nära banan kommer innebära massor av bra saker, bl a att slippa sitta i en bil mer än 1,5 timme per dag, tid som kan ägnas åt annat. Men också flexibiliteten att lätt och snabbt kunna ta sig till stallet om någon häst behöver ses över, att kunna åka hem i ett par timmar på lunchen och komma tillbaka mm. Det är en stor grej att sälja huset och flytta, men i längden kommer det vara värt det. 
Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1