Dagbok

Stallets dagbok

Lång dags väntan när vi först hade tidig start med Daytona Gold som hade sitt kval redan kl 10.25 och sedan hade vi High Max först i lopp 8. 
Daytona Gold gjorde ingen besviken när han cruisade runt i sitt kval på ett mycket fint sätt och han var totalt oberörd efteråt, var inte ens det minsta andfådd när vi tvättade honom direkt när han kom tillbaka till stallet. 
High Max var ute på för kort distans, men gjorde det ändå godkänt och tog sista pengarna. Den här starten var mest i brist på annat och i väntan på bättre lopp som han har redan om tio dagar. 
Imorgon är det anmälningar just till nästa tävlingsdag på Bro Park (onsdagen den 10e) samt så klart träning som vanligt. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1