Dagbok

Stallets dagbok

Så var vi då inne i november och för varje ny månad blir man lika förundrad över hur fort tiden går. Igår blev det ju dessutom vintertid och nu blir det verkligen mörkt tidigt på kvällarna framöver. 
Det blev ett fullspäckat träningsschema idag när det var mycket på programmet. Inga raskare canters, men allt mellan lugnt och mellantempon var det som gällde idag. För åringarna var det longeringsträning och de förstår fort vad de ska göra, de är så duktiga och läraktiga. 
Denna vecka är det inte tävlingar på Bro Park, men däremot nästa onsdag (den 10e) tävlar vi igen. Det var anmälningar idag till den dagen och vi kommer ha ganska många starthästar då. Startlistan kommer ut på torsdag förmiddag och då vet vi mer exakt hur det ser ut.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1