Dagbok

Stallets dagbok

Det var både och idag, mycket nöjd med Beach Road One som är på väg tillbaka efter att ha varit sjuk. Han har varit på pengar i alla sina storlopp i år och här var det tuffast möjliga motstånd när även engelska gäster var med. Han såg nästan ut att bli fyra, men fick nöja sig med femteplatsen och 20 000 kr vilket vi är väldigt glada för.
Princeton Graduate däremot som vi trodde mycket på, han hanterade inte alls banan som ju i nuläget är ganska speciell. Vi håller oss på dirttrack ett tag framöver och bara glömmer den här starten även fast han fick pengar han med. Vi vet vilka kvaliteter han har, vilket han ju visade vid debutsegern senast. 
Det var för övrigt en härlig dag och galoppens största profilhästar Square de Luynes och Duca di Como var i toppform och vann båda två på ett imponerande sätt. Det är alltid roligt när de bästa hästarna vinner och visar vad de kan, det är då galopp är som allra bäst. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1