Dagbok

Stallets dagbok

Hemma efter en väldigt lång dag. Först träning på förmiddagen och sedan auktion resten av dagen. Det blev idag ett inköp för oss och det var nr 80 Dharwin som vi hade siktat in oss på redan före auktionen. Han var en av de hästar vi tittat på innan och en jättesnygg häst som rör sig elastiskt och fint samt verkar ha ett bra psyke. 
Vi var på förhand inställda på att köpa två hästar, men det var ett begränsat utbud som kändes intressant och till rätt pris, man ska verkligen fastna för hästen om man ska handla. 
Planen är att vi ska köpa ytterligare en svensk häst innan vi åker utomlands under hösten och köper några åringar till. Vi kommer nu kolla av utbudet av de hästar som är osålda (vilket var väldigt många!) och har några som känns extra intressanta. 
Imorgon är det tävlingar och är det någon dag man ska vara på plats som publik så är det Stockholm Cup-dagen med idel storlopp och galoppsportens största profilhästar. 
Vi har tre starthästar och jag har uppdaterat kommentarer om chanserna, ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1